Spinhoogwerkers

Een spinhoogwerker kenmerkt zich door de vier extra poten waardoor de hoogwerker extra stabiel is. Daarnaast is de spinhoogwerker zeer licht van gewicht, waardoor dit type hoogwerker ook gebruikt kan worden op plaatsen waar snel schade kan ontstaan, bijvoorbeeld in een winkelcentrum of bij kantoren. Spinhoogwerkers zijn compact en daardoor zowel binnen als buiten te gebruiken.

Spinhoogwerker huren

Voor verschillende klussen in de bouw, industrie of op het platteland heeft u een spinhoogwerker nodig. Bij ons kunt u dan ook eenvoudig een spinhoogwerker huren. Kuipers Hoogwerkers is inmiddels een begrip in de regio en kenmerkend is onze persoonlijke aanpak. Weet u niet precies welke hoogwerker het meest geschikt is voor uw klus? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij geven u graag persoonlijk advies op maat.

Een geschikte hoogwerker voor elke klus

Naast een spinhoogwerker huren kunt u bij ons ook terecht voor het huren van andere hoogwerkers. Wij hebben voor elke situatie een geschikte hoogwerker. U heeft de keus uit maar liefst 35 verschillende hoogwerkers in 7 categorieën. Staat de hoogwerker die u zoekt niet op onze website? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij geven u graag advies bij het selecteren van een alternatieve hoogwerker voor uw situatie!

Spinrups benzine / electro Werkhoogte Bereik Breedte Gewicht Specificatie Offerte
Platform Basket 15.75 15,0 meter 8,0 meter 78cm 1.980 kg meer info Direct aanvragen